Skitdålig uppdatering =(

Jag vet att jag inte uppdaterat nu på ett par veckor, dels för att jag har haft så sjukt mycket i skolan, samtidigt som jag flyttat till Uppsala osv osv...

... Men nu skall jag uppdatera iaf en gång/dag igen. Så det skall bli niice, och hoppas ni som inte kollat in här på ett tag kommer komma tillbaks =D

Har ju fått hem New Super Mario Bros också, så jag och Arshii har spelat det hela tiden haha, det är ju så ruuuligt!



Rädda din chokladbit!

Ledsen att jag inte skrivit på ett tag men jobbar sönder mig (tycker jag iaf) på projektet. Men på Fredag kommer jag kunna blogga ofta som bara den =D

Hursomhelst, den här grejen är så stor att jag bara måste blogga om den, det gäller Alladin asken, en ny pralin ska in i asken, och då måste en avgå.
Rädda din favorit! NU!

Självklart val för mig är Körsbärslikören!

Rösta på din här!

Softar med maten =D

Har just tagit en dusch och lagat mat, kyckling curry.
Det ser verkligen inte lika gott ut på bilden som det är i verkligheten, det är nog världens bäst gjorda kyckling curry, det är jag säker på ;)
Har inte uppdaterat bloggen så mycket heller, och det är av den enkla anledningen att jag inte har tid, jag jobbar som ett svin med projektet och hoppas verkligen att jag hinner klart med allt innan fredag morgon.
Håll tummarna för mig!


MUMS!

Flashie: Small Worlds

Small Worlds är ett riktigt konstverk, inte så mycket till spel igentligen, men idén skulle man kunna utveckla till någonting mer. Spela själv för att se.

Lack Of Banjos


Nu har jag vaknat sedan gårdagen

Ja... Vakna vid 14.48 är väl igentligen min grej, men vill inte vakna så sent... Har inte tid att vakna så sent =(, måste jobba ju!

Igår var det iaf ungefär fem personer till och från på Gladan hela tiden tills en timma före stängningstid, då det började fyllas med allt möjligt folk. Så jag satt och chillade mest under hela kvällen med ett par öl, men det var soft, bara sitta och snacka.

Var även roligt att kolla på alla som var på dansgolvet, för i Kramfors dansar man inte på känsla, aldrig, här dansar alla i otakt till varandra, flänger med armarna, hoppar upp och ner skitfort med så lite takt till musiken som det bara går. Men de spred glädje på dansgolvet i varje fall så det var skönt.

Efteråt vart det Sylos för att köpa kebabrullar, köpte två stycken så att jag kan äta en idag också mums, godaste kebabrullarna i världen =D


Ja, såhär tomt var det

Fredagen den 13de

Gomorron! Av någon anledning kunde jag knappt sova, men när jag väl gjorde det sov jag bra och vaknade till och med några minuter innan väckarklockan, alltså, jag försov mig inte! (känns inte riktigt som att det är Fredagen den 13de hehe).

Men jag ska till skolan snart och ha testredovisning, och det kommer nog inte bli så roligt för jag slängde ihop en ganska ful testredovisning (känns inte värt att lägga ner mycket energi på en test då den endå inte kan bli 100% klar).

Efter testredovisningen startar min "Week of plugg", den veckan brukar jag alltid få till av någon anledning. Det är en vecka där jag pluggar 20ggr så mycket än vad jag gör annars (i genomsnitt) och då kan jag verkligen få sjukt mycket gjort, och det behöver jag verkligen!

Någon random bäver jag hittade på google


Skall köpa mig en digital kamera

Jag gillar att ta bilder, det gör jag faktiskt. Men det jobbiga är att jag ALDRIG haft en egen kamera (förutom engångskameror som suger). Så nu när pappa snart åker till USA så ska jag be honom köpa en Cyber-shot DSC-H20/b för den verkar skitbra, hade gärna gått på en Cyber-Shot DSC-HX1 men den kostar typ 1500kr mer eller nå´t, och den hade inte så mycket mer saker i sig (till exempel Panorama shooting).

Så ska bli awesome när jag får hem den =) då ska jag fota massvis med saker och lägga upp, yeah!

 


Matlagningsprogram

Snart kommer jag hem till Uppsala igen, och då planerar jag att återuppta en sak jag höll på med lite förut, laga mat =D, och sedan livesända när jag lagar maten.
För i Uppsala så finns det ett bra kök, och kommer inskaffa en bättre mic =D så att ni hör mig bättre.
Avsnitten kommer såklart att läggas upp på sidan efter att jag haft livesändningen.

Men för er som vill försöka hänga med i matlagningen så kommer jag att lägga ut vilka ingredienser och redskap som behövs för att avsluta maträtten.
I livesändningen kommer ni även kunna chatta med mig och säga till om ni inte hinner med.
Ni kommer att få välja vilka maträtter som jag skall göra också.

Så kommer att välja ut någon av de maträtter som ni skriver i kommentarerna, och om ingen kommentar kommer in väljer jag själv!...


Försov mig =/

När man inte har någon speciell lektion i skolan (ingen), så blir det lite lätt att försova sig för att gå till skolan och arbeta på projektet.
Fast idag var det inte riktigt mitt fel för VÄCKARKLOCKAN ringde aldrig och det är jag säker på!
Så vaknade runt 13.00, efter en rätt sjuk dröm.

Minns inte riktigt så mycket men jag och en annan snubbe vart neddragna till nån fet källare för att dödas av en lång revolver, för att vi inte sade vart mannen med kartan inskriven i ansiktet är.
Och jag visste ju inte vem han var. Så när han skulle skjuta mig med revolvern, så var skotten slut :)


Nytt virus laddar ner barnporr till datorn!

Virus kan ju vara bra jobbiga, att de sabbar ens dator och sånt, men här har vi ett virus som förstör ens rykte helt och bajsar på ens identitet.
Ett virus som till och med fått personer att komma in i fängelset.

Det viruset gör är att den laddar ner "Barnporr" på din dator. Så rätt som det är kanske du hittar det på din dator och fattar ingenting, eller så hittar någon du känner det på din dator, redan där är du förstörd. Men sedan finns chansen att polisen hittar det innan dig och sedan kommer och bankar på din dörr, spelar nog inte så stor roll om man nekar till brottet, det hade väl vilken pedofil som helst gjort?

Detta låter och är iaf helt sjukt, jag som inte ens har virusprogram än =(, får ta och skaffa mig något fort som bara ögat. Gör det ni också, detta är ju creepy som tusan!

Källa

Skriver i skolan

Nu sitter jag på skolan, efter att ha haft en rätt tråkig gästföreläsning av en snubbe ifrån Göteborg, som framförde den via en HD Cam, hehe, lite småroligt, men kände verkligen inte att det han berättade om satte sig i min hjärna då det inte ens har med 3D att göra.
Han ville mest bara göra reklam om sin balla idé om föreläsningar via internet samtidigt som att vi var det första testet för honom.

Hursomhelst, nu sitter jag här, och skriver på försa utkastet till slutrapporten för projektet, ligger uppe på 7 A4 sidor just nu, men kommer bli några sidor till.
Sedan så ska jag börja med presentationen inför testredovisningen nu på fredag.

Sen efter det kan jag äntligen börja arbeta med sista delmålet i projektet, så ska bli niice, har gått väldigt segt med projektet på en vecka då motivationen gått ner för att arbetsgivaren inte hört av sig. Nu har han det och det börjar sakta gå tillbaka till samma motivation igen =D

Här väntas det på väskor, ser ni femman undanstoppad under rullbandet?

Jag lade den där, och skulle checka hur många varv det hann gå innan den vart tagen...

Tror det tog typ 2.5 varv, sedan var det en liten unge som tog upp den =D


Onödigt Vetande: Storbritannien VS Zanzibar


Trött som ett svin

Kunde inte sova idag, försökte men drog upp igen, var nog flera saker som spelade in till exempel att jag var hungrig och så hade jag vänt dygnet.
Så beslöt mig för att vända tillbaka det genom att vara vaken heeela natten...
Så nu är jag trött och väldigt seg, och ska strax dra en liten frulle, det blir gröt med linfrön, solrosfrön, sylt och mjölk... Kanske kokar ett par ägg på det också om jag pallar.

Men idag ska jag iaf säga av mig min lägenhet här i kramfors och handla lite mer mat, det e väll dee sakerna som ligger på högsta prioritet.
Sedan är det full rulle på projektet. Testredovisning på fredag så måste börja skriva på en sådan också.

Ursäkta att jag skriver som en fiskorv men min hjärna e som sagt Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeg! =D

EDIT: HAHA! Hur kan man bli så himlans glad när man inte sovit? Känner mig jätteglad av någon anledning!


Här är jag också väldigt trött...

Portfolion klar, nu skall den bara skickas in

Visar inte allt för det skulle ta för mycket plats tror jag hehe.
Men några 3D grejer och ett par skisser iaf.

En framtida stridsvapen.


Kirby (Ifrån Kirbyspelen)

Waddle Doo (Ifrån Kirbyspelen)


Volkswagen Beetle

Sedan har jag några low poly modeller också men kan inte visa de här för att de används till ett skolprojekt där min grupp på skolan jobbar mot ett spelföretag så vi har tystnadsplikt.


En robot.

En galen snubbe.

Vann 75 på Triss idag!

Yes jag är stolt, visst 75kr kanske inte är en så stor summa MEN! Det var jag som valde nummret på trisslotten (Nummer 7).
Så för att förutspå mitt öde:

1 Trisslott = 25kr right?

Jag vann 75...

75kr = 3 trisslotter.

Jag ska gå dit tre dagar i rad, och ta nummer 7, vad får jag då? JA 777 (tre lyckonummer i ett).
Sedan skall jag skrapa de samtidigt, och vinna storkovan. E säker på det ;)



Målningar av kaffe!

Haha detta e ju bara awesome!
Karen målar massa kända målningar genom att doppa penseln i Espresso och sedan bara måla på duken, haha, rätt soft att köpa en av hennes målningar och sen luktar hela rummet kaffe =D
Är nog lite mysigt sådär.

Här är lite bilder:

Coffee Art


Flashie: This Is The Only Level

Flashie är någonting nytt där jag väljer ett bra flashspel och lägger ut det här, och kommer såklart att länka till spelets hemsida =D

Här är iaf "This is the only level" där du spelar som en elefant på samma bana om och om igen, låter kul? Ja!

Länk till spelet

 


Tråkig dag

Idag har jag inte gjort någonting alls... Nästan, har bara varit hemma chillat och suttit vid datorn.
Lagat mat och sånt ofc, men det gör man ju för att leva, men man vill ju "Leva" också =D

En sak som jag gjort är att jag har börjat att samla ihop lite bilder till min showreel, så ska göra klart den tills imorron så att jag kan skicka in den till praktikplatserna jag sökt, så kan jag hoppas på att få praktik i Uppsala.

Och vad tycker ni om mitt nya påhitt med onödigt vetande filmerna? =D, jag tycker de är roliga (såklart), men skulle vara awesome om ni också gillade de. Har tänkt dra kanske en eller två filmer i veckan men om det blir populärt så blir det väl lite fler =D

Här är psycho me i Magaluf =D, får alltid röda ögon haha.


Onödigt Vetande: Giraffer


Ny mössa till vintern

Den ska ju vara ball också =D, så letade och hittade denna mössa som e typ ihålig, men man bakar in den på nå´t konstigt sätt i sig själv så att den blir stängd, både snygg och konstigt ball på samma gång, me like.
Alla färger är ju snygga och sticker inte ut så mycket, men jag fastnade för den beiga mest så den blire =D

Jag må säga att jag älskar modet i Syd Korea, det här märket är av Hwang Kum Style och kommer just därifrån men det bästa SK märket jag sett måste vara Dangoon, sjukt med mycket niiciga kläder!

Köp den här

 



Nu är bloggen typ färdigdesignad =D

Har suttit med den här designen ett bra tag, gick rätt fort att få till den skitsnygg i Firefox, sedan så råkade jag se den i Internet Explorer och föll isär =/, saker var fel där som inte ens kan vara fel... Så fick rensa upp i koden som attans för att det skulle se bra ut, ser fortfarande lite bajsigt ut här och där men det får duga än så länge tills jag känner mig manad att få det perfekt.

Internet Explorer är skapad av Microsoft för att få alla webbdesigners att skrika så högt att det skulle höras i rymden.

Fick i varje fall hjälp av en del snälla och awesome personer som försökte hjälpa mig i sisådär 3h eller nå´t liknande, men nu är det fixat och jag är fett nöjd, kanske ska ändra bilden på mig där uppe bara, mina ögon sser besatta ut!
Sen har jag haft faktiskt 35 unika besökare idag, det är också awesome =D

Mitt skrivbord jag sålde idag för 300kr! YEAH!


Ballt äpple

Hade jag haft en aning mer pengar hade detta lätt blivit min present till min mor i julklapp, hon älskar Beatles och det här äpplet har alla Beatles låtar i sig. Strax under 2000kr går den på.

Källa

 




Första inlägget, Halloween!

Jag välkomnar mig själv till att skriva i min blogg, kommer inte ta upp vem jag är ALLS just nu, det får komma i nå´t senare inlägg. Men det som e på G nu är att jag var ute på Halloween i Kramfors (Typ minsta staden i världen eller nå´t) med:

De kom ända ifrån Uppsala för att hänga med mig =D, dock fick man tjata lite ;), hursomhelst! Jag klädde ut mit till en "Våldtagen Basketspelare"

Tänkte klä ut mig till en "Radioaktiv Zombie Basketspelare" men sminket hann inte komma i tid ='(, så fick nöja mig med det, men hade väl sett ut såhär eller nå´t:

 

Men var inte bara jag som var utklädd i de som jag hängde med ute på krogen, utan det fanns en Obi-Wan (Starwars) med i leken, och en tjej som var utklädd till några snubbar? i en film som jag inte har sett, sedan även en ball "Norsk Präst" (Hade norsk bibel med sig).

 

Präst

Obi-Wan och hon som var utklädd

 


RSS 2.0