Lucia Movie Night - Var niice

Så, hemma och vaken ifrån Lucia Movie Night (som startade 23.59 och pågick till 07.30), där vi fick se tre förhandsvisningar.
Filmerna var bra och jag tycker verkligen att de tog de i rätt ordning så att man kunde hålla sig vaken.


Det startade bra med "Up in the air" med George Clooney där han spelar en snubbe som känner sig hemma när han är på flygplatsen. Han reser mycket, då hans jobb kräver det. Han reser runt och kickar personer ifrån sina jobb när inte cheferna själva vågar göra det.

Mer än så händer, han träffar en kvinna som han har väldigt trevligt med och får han att bli lite småkär sådär, så de bokar upp möten med varandra för att komma till samma ställen samtidigt, så att de kan vara med varandra.

Kommer inte gå in på detaljer om filmen, se den själva, jag förklarar dåligt så det är värt att se den med egna ögon och bedöma själva. Jag gillade den.


Sedan hade vi iaf paus i rätt lång tid och fick äta en macka och dricka en MER, och kolla på massvis med reklam innan nästa film, som var "Old Dogs" med John Travolta och Robin Williams.
Filmen hade inte lika bra story som den första filmen, men hade lite mer humor och passade bra in som en andra film då den inte var lika seg.
Kortfattat så handlade filmen om att Dan (Robin) visst hade fått barn med en tjej han träffade i Vegas (?), så när kvinnan han fick barnen med hade råkat komma in i fängelset så fick Dan ta hand om barnen och fick hjälp av sin vän Charlie (John) och så hände det en massa saker bla bla.
Tycker filmen var förutsägbar som en vanlig amerikansk film, så tycker inte det finns så mycket att säga om den.
Detta var iaf den sämsta filmen av de tre jag såg, och Up in the air kom tvåa.

Så vilken var bäst?
Jo =D


Har inte läst boken, men den måste vara sjukt bra för filmen var ju sinnessjuk, älskade den rakt igenom. För att vara en svensk film har den väldigt hög klass om jag får säga det sälv. Har typ drömt om filmen i natt, på alla andra filmer så pratade folk och skrattade och flumsade på sidan av. Men på Snabba Cash var det i stort  sätt knäpp tyst hela filmen ut. Skitbra!

Den handlar om (skulle jag säga) tre personer,
JW en hobbystekare ifrån norrland som gör småjobb åt knarklangare för att få cash till märkeskläder osv.
Jorge, en snubbe som smitit ifrån fängelset för att sedan starta igen med att langa knark i stora mängder.
Mrado som är en serbisk torped som bara vill göra en sista grej innan han kan starta sitt "normala" liv.

Vill inte avslöja för mycket av handlingen för er, så slutar här :) haha, har ni inte läst boken tycker jag att ni gör det eller kollar på filmen. Båda är säkert sjukt bra!

Kommentarer
Namn: Äääntån

Oj vad olika man kan tycka, hehe.

Jag tyckte Snabba Cash var fruktansvärt usel rakt igenom. Har läst boken innan och den är verkligen skitbra, men filmen var katastrofal.

Dåligt castade skådespelare, storyn helt annorlunda på många sätt jämfört med boken (till och med slutet har dem ändrat på) och ganska tunnt manus.

Men kul med olika åsikter :)



Gillar du filmen kommer du verkligen älska boken, för den är typ sådär 1000ggr bättre.

I alla fall enligt mig!

2009-12-13 - 17:02:09
Bloggadress: http://euforia.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg

E-Mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0